Névjegy

Hajszövet analízis vizsgálatunk által célunk, hogy a hozzánk forduló Ügyfeleink  átfogó képet kapjanak és közelebb kerüljenek a hajproblémáikat érintő és ezzel kapcsolatos egészségügyi kérdéseikről. 

Elemzésünk által segítünk felfedni többek között a hajhullás mögöttes okait és igyekszünk komplex megoldási javaslatokkal szolgálni a haj szembetűnő egészségéért.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hajproblémákkal történő kommunikáció igen szerteágazó 
és az általános információkban nagyon sok vonzó ígéret elhangzik, azonban minket tényleg őszintén érdekelnek a női hajproblémák egyéni okai.
 
Hajszövet analízis vizsgálat közvetítéssel Ügyfeleinknek olyan információkkal szolgálhatunk, 
mellyel támogatjuk egészségüket. A vizsgálat által rámutathatunk azokra a területekre, melyek egyensúlytalanságokat okozhatnak szervezetük működésében,  mint például;
 – hormonális egyensúlytalanságok (stressz szint, cukor-anyagcsere, pajzsmirigy működés) 
– ásványi anyag hiány, 
– esetleges nehézfém terhelés. 
 
Ezen információk fényében Ügyfeleink közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy mi állhat hajhullásuk, hormonális egyensúlytalanságuk, rossz közérzetük, vagy egyéb egészségügyi kihívásuk hátterében. Ezen analízis nem diagnosztikai célú, de segít feltérképezni azokat a területeket, amelyekkel adott esetben más laboratóriumi vizsgálattal is érdemes foglalkozni.
 A haj „betekintést” biztosít a sejtekbe, tökéletes biopsziás anyagot képez, egyértelműen kimutatja az ásványi anyagcserét. Mint minden szövet, a haj is tartalmaz ásványi anyagokat, amelyek a haj növekedésével elraktározódnak.
A hajszövet analízis azért is ideális vizsgálat, mert hosszútávú metabolikus aktivitást tükröz, átlagosan három hónap ásványi anyag felhalmozódását méri, így a test napi kémiai változásai (mint pl. a stressz) nem befolyásolják az eredményt.
Mindemellett fájdalommentes az eljárás, így gyermekek részére sem okoz problémát a vizsgálat elvégzése.
 
 

Kenyeres Adrienn

.

Palágyi Adrienn